loading...
مرجع تخصصی دانش آموزان رشته الکترونیک
اعلانات
به مرجع تخصصی رشته الکترونیک خوش آمدید !




دوستان و مهمانان گرامی قبل از خواندن مطالب لطفا برای حمایت از سایت برروی تبلیغات کلیک کنید و در سایت عضو شوید.

برای عضویت سریع میتوانید به منوی سمت چب - بالا مراجعه کنید.


امکانات سایت
  • انجمن و تالار گفتگوی بزرگ با داشتن تمام بخش ها و موضوعات کاربردی و مهم
  • جامعه مجازی بزرگ:سیستم پروفایل سازی - اعتباردهی - تبادل نظر - کلوپ - گالری و...
  • افتتاح نسخه موبایل سایت برای انواع  موبایل ها:www.electronic-center.rozblog.com/m
  • سیستم عضو گیری و ساخت اکانت مشترک در سایت و انجمن
  • سیستم عضوگیری سریع
  • سیستم نظرسنجی
  • چت باکس کوچک و کاربردی
  • بخش بهترین نرم افزار ها
  • خبرنامه:با عضویت در آن میتوانید جدیدترین اطلاعات و اخبار را از طریق ایمیلتان دریافت کنید.(غیرفعال)
  • طراحی هدر و لوگو و بنر اختصاصی


اعلانات

در صورتی که در این سایت عضو شوید میتوانید از مطالب آن بهره مند شوید.
برای عضویت سریع میتوانید از طریق فرم پایین اقدام نمایید.
همچنین تالار گفتگو و انجمن افتتاخ شد و دوستان میتونند با فعالیت در انجمن به مقام مدیریت و ناظر و خبرنگار و نویسنده و ... برسند.
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز میباشد !

ورودی های سایت :
www.Electronic-center.Rzb.ir
www.Electronic-center.R98.ir

بنر های سایت:


لواسان موزیک


آخرین ارسال های انجمن
علی طوسی بازدید : 403 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)

رباتیک

منبع: ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

رباتیک علم طراحی و ساخت ربات می‌باشد. یکی از علوم مهندسی است که در آن به طراحی، تولید و نحوه عملکرد ربات‌ها پرداخته می‌شود. امروزه در ایران شرکتهای مختلفی در حوزه رباتیک و آموزش آن مشغول به فعالیت هستند. رباتیک آراد به عنوان برترین تولید کننده رباتهای آموزشی و بزرگترین خانواده رباتیک ایران در تمامی شهرها کشور در حال فعالیت است.

درباره ی رباتیک آراد:

در نیمه دوم سال 85 با همفکری برخی از مهندسین دانشگاههای تهران و مشهد تفکر تاسیس شرکتی فعال و دانش بنیان در حوزه رباتیک شکل گرفت.

شاید برگزاری مسابقات رباتیک در دانشگاهها و نیز داوری اینگونه مسابقات از سوی موسسین آراد در این نتیجه گیری بی تاثیر نبوده و اولین مسیرهای حرکتی تیم نوپا را شکل داده است. برنامه اصلی متفکرین شرکت تشکیل یک هیئت موسس جامع و نیز تدوین نظام سازمانی هماهنگ بود. فلذا قبل از شروع رایزنی با اساتید مطرح دانشگاه ها در دستور کار قرار گرفت و طراحی یک چارت سازمانی منظم شروع گشت. با طرح ریزی برنامه ها و تشکیل تیم اصلی کار فعالیتهای پژوهشی و علمی کار در نیمه اول سال 86 شروع گشته و برنامه ریزی برای تولید ابزار های آموزشی و تولید بسته های فکری رباتها وارد مرحله ای نوین گشت. واحد تحقیق و توسعه شرکت از همان ابتدا با اقتدار کامل پا به عرصه گذاشت و با تولید 5 ربات آموزشی کار خود را شروع کرد. از سویی واحد تولید و فروش و نیز برخی واحدهای داخلی نیز فعالیت خود را آغاز نمودند. با گسترش کار برنامه های واحد تحقیق و توسه به سمت تولید رباتها برای امر صادرات گشت و مرحله جدیدی از کار رباتیک آراد در سال 87 آغاز گردید. با گسترش کار در شهرهای مختلف کشور و افزایش سطح سفارشات شرکت با برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسید که تنها حوزه کار را در فعالیتهای دانش آموزی ادامه داده و حوزه دانشجویی را وانهد. اصلی ترین دلیل برای این امر تاثیر گذاری بیشتر واحد آموزش در سنین کودکی و نوجوانی بود. از سویی متمرکز نمودن فعالیت و روانشناسی آموزشی بر روی جامعه هدف دانش آموزی با اهداف معنوی شرکت سازگاری بیشتری داشت. فلذا تولید 2 ربات دانشگاهی در کناره قرار گرفت و تولید 3 ربات دیگر با طرح های متنوع تر در کیفیت داخلی و بسته بندی و ارائه طرحهای مختلف ربات بر روی خط تولید قرار گرفت. امروز مفتخریم به آنکه توانستیم بخش عظیمی از جامعه دانش آموزی را تحت پوشش قرار داده و سهم کوچکی در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.


گرایش‌ها

  1. صنایع رباتیک آراد
  2. اتوماسیون
  3. سیستم های هوشمند
  4. ربات های موبایل
  5. ربات های فضایی
  6. سنسور و پردازش سیگنال
  7. میکرو رباتیک
  8. نانورباتیک
  9. بیو رباتیک
  10. ربات های مستقل
  11. بینایی ربات
  12. ربات های پودمانی

علی طوسی بازدید : 484 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)

الکترونیک

دانش مطالعهٔ عبور جریان الکتریکی از مواد مختلف - مانند نیمه‌رسانا‌ها، مقاومت‌ها، القاگرها و خازن‌ها - و آثار آن است. الکترونیک همچنین به عنوان شاخه‌ای از فیزیک نظری شناخته می‌شود. طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی برای حل مشکلات عملی، قسمتی از مباحث موجود در مهندسی الکترونیک را تشکیل می‌دهد.[۱]

در برخی موارد مطالعه المان‌های جدید نیمه‌رسانا و فن‌آوری‌های نزدیک به آن، شاخه‌ای از فیزیک در نظر گرفته می‌شود. این مقاله بیشتر به مفاهیم مهندسی الکترونیک می‌پردازد.

یک نمونه چیپ الکترونیکی SMD.

ادوات و مدارهای الکترونیکی

مدارهای الکترونیکی برای ایفا کردن وظایف مختلفی استفاده می‌شوند. کاربردهای اصلی مدارهای الکترونیکی عبارتند از:

۱) کنترل و پردازش داده‌ها

۲) تبدیل و توزیع توان الکتریکی

۳) اجرای عملیات خاص

هر ردی این کاربردها با ایجاد و آشکارسازی میدان الکترومغناطیسی و جریان الکتریکی سرو کار دارند. گرچه از انرژی الکتریکی در سال‌های انتهایی قرن ۱۹ برای انتقال پیام به وسیله تلگراف و تلفن استفاده می‌شد اما بیشتر پیشرفت‌های مربوط به علم الکترونیک پس از ساخت رادیو شکل گرفت. در یک نگاه ساده، یک سیستم الکترونیکی را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد:

  • ورودی: حسگرهای الکترونیکی و مکانیکی (یا مبدل‌های انرژی). این تجهیزات سیگنال‌ها یا اطلاعات را از محیط خارج دریافت کرده و سپس آنها را به جریان، ولتاژ یا سیگنال‌های دیجیتال تبدیل می‌کنند.
  • پردازشگر سیگنال: این مدارها در واقع وظیفه اداره کردن، تفسیر کردن و تبدیل سیگنال‌های ورودی برای استفاده آنها در کاربرد مناسب را بر عهده دارند. معمولاً در این بخش پردازش سیگنال‌های مرکب بر عهده پردازشگر سیگنال‌های دیجیتال است.
  • خروجی: فعال کننده‌ها یا دیگر تجهیزات (مانند مبدل‌های انرژی) که سیگنال‌های ولتاژ یا جریان را به صورت خروجی مناسب در خواهند آورد (برای مثال با ایفای یک وظیفه فیزیکی مانند چرخاندن یک موتور).

برای مثال یک تلویزیون دارای هر سه بخش بالا است. ورودی تلویزیون سیگنال‌های پراکنده شده را دریافت کرده (به وسیله یک آنتن یا کابل) و آنها را به ولتاژ و جریان مناسب برای کار دیگر تجهیزات تبدیل می‌کند. پردازشگر سیگنال پس از دریافت داده‌ها از ورودی اطلاعات مورد نیاز مانند میزان روشنایی، رنگ و صدا را از آن استخراج می‌کند. در نهایت قسمت خروجی این اطلاعات را دویاره به صورت فیزیکی در خواهد آورد این کار به وسیله یک لامپ اشعه کاتدیک و یک بلندگوی آهنربایی انجام خواهد شد.


علی طوسی بازدید : 440 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)

کولن

منبع: ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

کولن (با نشان C) یکای بار الکتریکی در اس‌آی است و حدودا با بار ۱۰۱۸ × ۶.۲۴۱۵۱ پروتون یا بار ۱۰۱۸ × ۶.۲۴۱۵۱- الکترون برابر است.این یکا به افتخار شارل آگوستن دو کولن، کولن نامیده شده است.


تعریف‌ها

هر کولن مقدار بار الکتریکی گذرنده در یک ثانیه و در جریان ثابت یک آمپر است.

1 mathrm{C} = 1 mathrm{A} cdot 1 mathrm{s}

یک کولن همچنین مقدار بار اندوخته شده در سمت مثبت خازن است در صورتی که گنجایش آن ۱ فاراد و اختلاف پتانسیل اعمال شده،۱ ولت باشد.

1 mathrm{C} = 1 mathrm{F} cdot 1 mathrm{V}

این یکای اس‌آی، به افتخار شارل آگوستن دو کولن، کولن نامیده شده است؛ همانند دیگر یکاهای اس‌آی نشان این یکا نیز از حرف نخست نام بنیان‌گذار آن (C) برداشته شده است.

تبدیل‌ها

  • هر مول پروتون (نزدیک ۱۰۲۳ × ۶.۰۰۲ یا عدد آووگادرو) به نام ثابت فارادی یا فارادی شناخته شده است.هر فارادی با ۹۶۴۸۵.۳۳۹۹ کولن برابر است.پیرو عدد آووگادرو (NA) هر کولن برابر با نزدیک۱۰ × NA × ۱.۳۶ بار الکترون است.
  • هر آمپر ساعت = ۳۶۰۰ کولن و ۱ میلی‌آمپر ساعت = ۳.۶ کولن
  • بار الکترون برابر با۱۰-۱۹ × ۱.۶۰۲۱۷۶۴۸۷ کولن

هر کولن برابر بار الکتریکی ۱۰۱۸ × ۶.۲۴۱۵۰۶ پروتون و یا بطور ضرب شده به ۱ منفی (۱-) برابر با بار الکتریکی ۱۰۱۸ × ۶.۲۴۱۵۰۶ الکترون است.


علی طوسی بازدید : 964 سه شنبه 16 اسفند 1390 نظرات (0)

قانون‌های مداری کیرشهف

منبع:ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری, جستجو

قانون‌های مداری کیرشهف قوانینی است فیزیکی که از دو بخش تشکیل شده‌است:

قانون شدت جریان‌ها

مجموع جریان‌های وارد شوند به یک گره با مجموع جریان‌های خارج شوند از آن برابرند یعنی داریم: i1 + i4 = i2 + i3

جمع جبری جریان‌هایی که به یک گره وارد می‌شود یا از آن خارج می‌شوند برابر با صفر است. این قانون به KCL نیز معروف است.

sum_{k=1}^n {I}_k = 0

این قانون از قانون پایستگی بار نتیجه می‌شود.


قانون اختلاف پتانیسل‌ها 

مجموع همه ولتاژهای درون یک حلقه برابر صفر است. v1 + v2 + v3 - v4 = 0

در هر حلقه یا هر مدار بسته، مجموع جبری اختلاف پتانسیل در المان‌های مدار، برابر صفر است. این قانون به KVL نیز معروف است. این قانون از پایستگی انرژی نتیجه می‌شود. در قوانین کیرشهف باید جهات فرضی برای شدت جریان‌ها در نظر گرفت. پس از تعیین علامت جریان هاباید قانون گره را در باره جریان‌ها نوشت. برای این کار در جهت جریان فرضی در مدار پیش می‌رویم. با استفاده از قانون اهم اگر در جهت جریان پیش برویم IR- افت ولتاژ داریم و اگر در خلاف جهت پیش برویم IR+ افزایش ولتاژ داریم.


علی طوسی بازدید : 431 شنبه 13 اسفند 1390 نظرات (0)

زبان برنامه‌نویسی ++C (تلفظ می شود: سی پلاس پلاس) یک زبان برنامه‌نویسی کامپیوتری عمومی با قابلیت‌های سطح بالا و سطح پایین می‌باشد. این زبان دارای قابلیت‌های کنترل نوع ایستا، نوشتار آزاد، چندمدلی، معمولا زبان ترجمه شده با پشتیبانی از برنامه‌نویسی ساخت‌یافته، برنامه‌نویسی شی‌گرا، برنامه نویسی جنریک است.




زبان ++c یک زبان سطح میانی در نظر گرفته می‌شود. این زبان دارای قابلیت زبان‌های سطح بالا و پایین بصورت همزمان است.



زبان ++C توسط بی‌یارنه استراس‌تروپ دانمارکی در سال ۱۹۷۹ در آزمایشگاه های بل (Bell Labs) و بر مبنای زبان سی ساخته شد و آن را "C با کلاس" نام‌گزاری نمودند. در سال ۱۹۸۳ به ++c تغییر نام داد. توسعه با اضافه نمودن کلاس‌ها و ویژگی‌های دیگری مانند توابع مجازی، سربارگزاری عملگرها، وراثت چندگانه، قالب توابع، و پردازش استثنا انجام شد. این زبان برنامه‌نویسی در سال ۱۹۹۸ تحت نام ISO/IEC 14882:1998 استاندارد شد. نسخه فعلی استاندارد این زبان ISO/IEC 14882:2003 است. نسخه جدیدی از استاندارد (که به صورت غیررسمی C++0x نامیده می‌شود) در دست تهیه است.

 تاریخچه زبان



استراس‌تروپ کار بر روی زبان «c با کلاس» را در سال ۱۹۷۹ آغاز کرد.ایده ساخت این زبان جدید در زمان کار بر روی تز دکترای خود به ذهن استراس‌تروپ خطور نمود. او متوجه شد که سیمولا دارای ویژگی‌های مناسب برای ساخت برنامه‌های بسیار بزرگ است اما برای استفاده عملی بسیار کند است اما BCPL با وجود سرعت بسیار زیاد برای ساخت برنامه‌های بزرگ بسیار سطح پایین است. زمانی که استراس‌تروپ کار خود را در آزمایشگاه های بل (Bell Labs) آغاز نمود با مشکل تحلیل هسته unix با توجه به محاسبات توزیع شده روبرو شده بود. با یادآوری تجربیات خود در دوران دکترا، او زبان C را با استفاده از ویژگی‌های سیمولا گسترش داد. C به این دلیل انتخاب شد که C یک زبان عمومی، سریع، قابل حمل، و بصورت گسترده در حال استفاده بود. علاوه بر C و سیمولا زبان‌های دیگری مانند ALGOL 68، ADA، CLU، ML نیز بر ساختار این زبان جدید اثر گذاشت. در ابتداویژگی‌های کلاس، کلاس‌های مشتق شده، کنترل نوع قوی، توابع درون خطی، و آرگومان پیش‌فرض از طریق Cfront به C اضافه شد. اولین نسخه تجاری در سال ۱۹۸۵ ارائه شد.

درباره ما
این وبسایت مرجعی است برای دانشپژوهان رشته الکترونیک و الکتروتکنیک وکامپیوتر و حتی ریاضی فیزیک که با مراجعه به این وبلاگ میتوانند از مطالب آن بهره مند شوند. این وبسایت برای دانش آموزان پایه دوم و سوم دبیرستان و حتی دانش جویان ساخته شده است. همچنین کسانی که در این دروس مشکل دارند از طریق این سایت اطلاعاتشان تکمیل تر خواهد شد. این وب سایت از طریق دانش آموزان پایه دوم رشته الکترونیک هنرستان شاهد ایثار (مشهد مقدس) ساخته شده و سعی بر این شده که با این سایت بتوانیم کمک درسی دانش آموزان شویم.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • قیمت هتل درویشی
  • هارد SSD
  • آپلود عکس
  • برگزاری مراسم عروسی
  • قیمت ssd samsung
  • آپلود فایل
  • آپلود
  • آفبا
  • سنجش و دانش
  • مشاوره آنلاین
  • خرید خودرو
  • کنکور دکتری
  • سنجش و دانش
  • سنجش و دانش
  • فراخوان طراحی لوگو
  • آفبا
  • تجهیزات توانبخشی
  • دانلود آهنگ جدید
  • مجله اینترنتی
  • خرید ssd samsung
  • چت روم
  • شبکه اجتماعی
  • آفبا
  • باغ عروسی
  • Artificial Intelligence Products
  • گن لاغری كاسمارا
  • خريد بدليجات
  • تراوين
  • دانلود بازی اندروید
  • دانلود آهنگ جدید
  • مدل مانتو زنانه
  • مدل مانتو 94
  • دانلود آهنگ جدید
  • افزایش سایز سینه
  • دستگاه وکیوم سینه
  • دانلود کتاب
  • پایان نامه ارشد
  • بهترین سایت سرگرمی
  • نرم افزار حقوق و دستمزد
  • العاب
  • بازی
  • بازی
  • مبلمان اداری
  • مبل
  • مبل
  • خرید بازی ایکس باکس
  • خرید جم
  • اندروید
  • مدل تونیک زنانه
  • فروشگاه پوشاک
  • وی پی ان
  • خرید vpn
  • خرید وی پی ان
  • بدليجات
  • خرید هاست
  • هوش مصنوعی
  • مدل مانتو
  • آموزش فتوشاپ
  • اکشن فتوشاپ
  • مطالب خواندنی
  • اجاره بخاری
  • سایت تفریحی
  • خرید بلیط هواپیما
  • مانیکور ناخن
  • ادکلن مردانه
  • چاقی صورت
  • خرید سرور مجازی
  • مکمل بدنسازی
  • جوک خنده دار
  • خرید اینترنتی
  • مرجع قیمتی محصولات
  • لیست قیمت محصولات
  • پودر چاقی
  • همکاری در فروش
  • آگهی رایگان
  • طراحی قالب وردپرس
  • خرید کریو
  • مشاوره خانواده
  • پی سی تولز
  • عکس بازیگران ایرانی
  • خرید تلویزیون
  • فروشگاه ساز
  • شارژ ایرانسل
  • همکاری در فروش
  • بک لینک
  • عکس بازیگران
  • حامد زمانی
  • دانلود فیلم ایرانی
  • دانلود آهنگ
  • تعمیر خودرو
  • فروش اسپمر
  • فروش اینترنتی ادکلن
  • آگهی استخدام
  • فروش بک لینک
  • چت روم
  • فروش لوازم یدکی خودرو
  • خاله زنک
  • دانلود جدیدترینها
  • هندزفری تغییر صدا
  • الزعفران
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • بزرگترین کامیونیتی ایرانیان مقیم استرالیا
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    کدام رشته مورد علاقه شما می باشد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 130
  • کل نظرات : 37
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3000
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 150
  • بازدید امروز : 145
  • باردید دیروز : 1,064
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,489
  • بازدید ماه : 16,965
  • بازدید سال : 43,650
  • بازدید کلی : 370,059
  • کدهای اختصاصی
    ===================================